Godnatt!



Nighty Night <3

Vill bara säga godnatt till er alla därute,
Och tack för alla söta kommentarer, hoppas ni fortsätter läsa och kommentera lika flitigt.
Puss Och Kram, ha det bäst så hörs vi imorrn :)

The one and only...

Från och med nu gäller Logitech. Har precis fått en ny webbkamera, var ganska tveksam till den eftersom alla andra webbkameror gjort hela bilden mörk som attan och visat helt fel ljus och färger. Men nu har jag hittat den. the one. Kameran som tar grymt bra bilder samtidigt som man kan ladda ner en hel del roliga effekter. Något att rekommendera, Logitech. Hära har ni några bilder som är tagna med webbkameran.

- Puss Och Kram -

   

Som ni ser är alla bilder väldigt olika. Detta beror på hur man fixar med inställningarna, Kul att man kan anpassa ljuset och bestämma hur man vill att bilden ska se ut :)


Sen finns det ju självklart... De mindre seriösa bilderna.. de bilderna man bara måste älska, haha.

Såna som ni...

Jag är tillbaka. stronger than ever. Mycket har hänt. Nej förresten, MASSOR har hänt sedan jag sist skrev i bloggen. Alla tidigare inlägg har jag raderat, för att börja om på nytt. Det som fick mig att logga in på mitt gamla blogg-konto och skriva ett inlägg är en sak som gör mig så j*vla förbannad.
Svikare, Folk som utger sig för att vara någon de inte är...
Hur kan man påstå att man backar upp någon/några till 100% när man inte menar det? det är ingenting man går runt och säger till folk om man inte menar det, en människa med känslor och hjärta skulle i alla fall inte göra något sånt. Folk man känt i år, flera år av skratt, glada ögonblick och framgång tillsammans. Visst har motgångar funnits, men om man väger de mot vänskapen och banden man har till varandra. ska det vara svårt att välja då? en äkta människa skulle svara nej, en falsk person svarar tvärtemot. Att de vågar, det är det som förbluffar mig mest, och att de försvinner en efter en, ni vet vilka ni är, och vi klarar oss utan er, det är ingen ursäkt jag vill ha, för JAG bryr mig inte. men kanske ska ni tänka på folks känslor, för de som faktiskt bryr sig om er kanske tar illa upp. och det kan jag säga, folk har tagit illa upp. Men som ni är kanske ni inte bryr er, vad vet jag? Ville bara säga det. Låtsas aldrig vara någon du inte är, det kommer bara "end up with someone getting stabbed in the back". Det lovar jag.

Puss Och Kram...

RSS 2.0